speaker-photo

Dr. Daniela Ștefănescu

  • Medic primar medicină de familie, absolventă a Facultății de Pediatrie - UMF „Carol Davila”, București, în anul 1981. În perioada 1981-1985 a efectuat diferite stagii de pregătire în spitale cu profil de pediatrie și în asistență medicală primară. În anul 1993 a devenit medic specialist, respectiv medic primar în anul 2002. A urmat diferite cursuri de formare în domenii precum promovarea alăptării, formarea de formatori de medicină de familie, etc.
  • Din anul 1989, își desfășoară activitatea în orașul Chitila, jud. Ilfov. În cei 41 de ani de practică, a “crescut” un număr impresionant de copii, care au ajuns adolescenți sau părinți la rândul lor.
  • În anul 2004 alături de mai mulți colegi MF, îndrumați de dl. dr Mircia Iorga, au fondat Asociația Medicilor de Familie București. În cadrul asociației se ocupă de organizarea evenimentelor științifice locale.
  • În prezent, este membru al Grupului de Vaccinologie al SNMF și vicepreședinte AMFB. De-a lungul carierei sale , a publicat articole în diverse publicații medicale şi a susținut numeroase prelegeri în cadrul conferințelor și seminariilor dedicate asistenței medicale primare.