Magazin

Dacă ați participat la URGEMED 15 din 2023, vă rugăm ca în momentul înscrierii să vă conectați cu datele contului dvs. (create la momentul înscrierii în ediția trecută). Dacă nu vă mai amintiți parola, vă invităm să o resetați (Accesați LOGIN din meniul site-ului și click pe Am uitat parola).

Dacă nu ați participat la ediția trecută, vă invităm să vă creați un cont unde dumneavoastră va veți completa adresa de e-mail și veți crea o parolă – care trebuie sa conțină 8 caractere. 

ATENȚIE! Asigurați-vă că adresa de e-mail completată este corectă.

Plata taxei de participare la curs se poate realiza prin plata online cu cardul sau prin OP. Mai multe detalii veți regăsi la acest pas.

Pași de înscriere:

  1. Adăugați în coș taxa dorită;
  2. Click pe ”Continuă cu finalizarea comenzii”;
  3. Dacă aveți cont, selectați prima varianta, dacă nu aveți cont, cea de-a doua;
  4. Completați formularul de înscriere cu atenție (parola o creați dvs.)
  5. Finalizați înscrierea prin a realiza plata prin intermediul online (introduceți datele cardului) sau prin OP . (Înscrierea la eveniment se poate realiza și prin OP (ordin de plată), în contul AMFB cu mențiunea “URGEMED 16”,  în contul RO75 BTRL 0410 1205 U252 41XX, deschis la Banca Transilvania, cod fiscal AMFB: RO 16047700 – până cel târziu pe 11 iunie 2024.)

ATENȚIE! Dacă ați achitat înainte de a face înscrierea pe site-ul oficial al evenimentului, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail în acest sens cu dovada plății pe adresa office@mediamed.ro . Menționați în subiectul acestui e-mail denumirea cursului.  

Afișez toate cele 4 rezultate